به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی نماینده ولیفقیه در استان مرکزی در درس خارج امروز خود ضمن تأکید بر ضرورت قاطعیت و سرعت در برخورد با جنایتکاران قضایی، اظهار داشت: اگر قضات ما درمانگونه و بدون قاطعیت عمل کنند، تشخیص موضوع و صدور حکم برایشان دشوار خواهد بود و این امر موجب تأخیر در اجرای عدالت میشود.
وی با اشاره به اهمیت تشخیص دقیق مفاهیم شرعی، افزود: باید میان ربا و سرمایهگذاری مشروع و همچنین میان بورس و فعالیتهای غیرشرعی تفاوت قائل شد تا احکام الهی بهدرستی اجرا گردد.
آیتالله دری نجفآبادی با هشدار نسبت به غفلت از حضور در صحنه و خطر نفوذ عناصر بیگانه، یادآور شد: اگر علما، مسئولان و مردم در صحنه نباشند، دشمنان و نفوذیها در لباسهای مختلف بر جامعه مسلط خواهند شد، همانطور که در دوران بنیامیه چنین اتفاقی افتاد.
وی با انتقاد از کمتوجهی به توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور، خاطرنشان کرد: باید سی سال پیش بهسمت انرژی خورشیدی و بادی حرکت میکردیم، اما تازه امروز به فکر افتادهایم، در حالی که مناطق آفتابی و بادخیز ایران ظرفیت بالایی دارند.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی تصریح کرد: این تأخیر نتیجه سوءمدیریت و حضور افراد بیکفایت در برخی مسئولیتها است.
انتهای پیام. /










نظر شما